Igår idag födelsedá

Igår blev det inget bloggande kom jag på. Dagen bestog endå bara av slapp, städ och spinning. I förrgår till igår sov min kära Sofia över hos mig. Det var jätte kul, vi sov på våran inglasade altan.
På kvällen igår ringde jag min andra vän och frågade om hon vill vara med mig idag och det vill hon och då föreslog jag att vi också kunde sova över och det gjorde vi. Så jag och Johanna nr 1 sov också  på våran inglasade altan.
Idag när jag vaknade kom jag på att pappa min fyller år :) så att jag ringde han och sjöng (förkortat på mitt vis) och sen kom johanna med en rolig kommentar :D :

Jag: Jag må han leva ja må han leava hip hip hurra. Grattis!!
Pappa: Tack
Johanna J: vilken väckarklocka man fick idag...

Idag kan jag och Johanna ner til stan för jag ska handla lite :) mamma frågade om jag kunde göra det och då sa jag att jag kunde det. Men jag ville inte åka själv då frågade jag om Johanna kunde åka med :)

Men nu ska vi äta frukost och fixa oss.
Hej då <3

Fixa mig :)

Hej<3
Nu ska jag börja fixa mig för att jag ska in till stan med min kära vän Sofia snart. Vi ska till Åhaga, Nellys outlet. Har inte varit där än så det ska bli kul.
Det kommer nog upp ett till inlägg. Med före och efter bilder på min sminkning och en blid på min outfit :)

Hej då <3


Inlägg nr2

Hej<3 Dagen ha bestått av slappning och nyss kom jag hem ifrån Friskis och Svettis :) idag stog det spinning på lappen. Nu ska jag "hoppa" in i duschen. Imorgon hoppas jag på bättre väder så att man kan gå ut lite, kanske kan vara med någon:) Hej då<3

Denna blogg kommer att...

Hejsan<3
Denna blogg kommer att handla om jag, smink, hår och jag på gymnasiet m.m :)
Jag ska läsa stylist på Almåsgymnasiet och ni kan följa mig här.
jag kommer visa tips och idéer. Videos kommer också komma upp lite då och då.

Hej då<3

RSS 2.0