Snabbis

Nu har mormor kommit så vi ska ha lite mys framför tv:n. Hörs imorgon istället :)

Happy Valentines day <3

Idag är det alla hjärtansdag och idag har jag varit i stan med mina flickor och vi shoppade lite och sen åkte vi hem. Johanna följde med mig hem och så spelade vi Wii och vem vann? Jo jag :)
Snart kommer nog mormor och morfar hit :)
Pusss

God morgon!

Just nu sitter jag vid matbordet för att jag har precis ätit frukost och så kollar jag på mammor och minimodeller fast det är reklam just nu :) Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

12/2

Dax för Loooov!
Detta ska bli ett kort och bildlöst inlägg. Jag kommer beskriva min kommande vecka lite kort eftersom det kommer NOG inte bli något bloggande. Har väldiggt mycket att tänka på och göra. Kan kanske berätta lite bättre en annan gång.
Måndag: Säga hej då till mamma. SOVA och bara ta det lungt. (Kanske bloggar lite)
Tisdag: Städa för mormor och morfar kommer på kvällen.
Onsdag: Åka till Göteborg med mormor och morfar. Lämna han på sjukhuset.
Torsdag Mamma och morfar opereras. Jag och mormor vara i Göteborg och shoppa och försöka att inte tänka på mamma och morfar så mycket.
Fredag: Pappa är ledig och att vi förhoppningsvis får träffa mamma och morfar på sjukhuset.
Lördag och söndag: Får se om vi spenderar dagarna i Göteborg. Eller om min faster kommer till Borås om vi åker och träffar på henne en stund någon dag :)
Hoppas ni får ett bra lov!

Buskusinerna <3

Måste bara visa några fina bilder på mig och några av mina älskade kusiner <3
God Nattis på er <3

6/2

Tjatja eller vad är det alla fjortisar, fast jag e ju inte en av dom så jag får väl säga Hej bloggen istället.
Idag har det bara varit skola och när jag kom hem så pluggade jag lite, kollade på tv och sen duschade jag nu sitter jag i min gosiga säng och lyssnar på "Run this town" med Lucy Hale <3
Hemska bilder på mig nu när jag inte har något smink på mig och har flätor ;)
Tror dom är ifrån lördags :)
NO MAKE UP :D

Hej

Jag har inte bloggat på ett tag och jag vet att jag har sagt att jag ska försöka med att blogga mer nu men men. Jag kan faktiskt inte lova något och jag ska inte säga att jag ska försöka för det har ni hört innan.
Jag själv gillar inte så mycket att läsa andras bloggar men jag gillar att kolla på bilderna så att jag ska FÖRSÖKA att börja lägga in bilder på min dag osv.
Ej dagens dock
Dagens bilder :)
God Natt ifrån mig <3

RSS 2.0